loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Expert in 
elektrisch rijden

Bij Van Gorp in Reusel helpen we u bij de overstap op elektrisch rijden. Wij zijn aangesloten bij EDGe Mobility: het keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Bij van Gorp staan we voor u klaar met onze services voor onderhoud, reparatie en advies voor alle merken.

Sub Page Listing Image

Elektrisch rijden

Wij zijn sinds maart 2021 aangesloten bij EDGe Mobility, een keurmerk voor experts op gebied van elektrische voertuigen. Hierdoor hebben wij altijd actuele informatie en up-to-date technische kennis tot onze beschikking om onderhoud, reparatie en diagnose aan uw elektrische of hybride auto correct te kunnen uitvoeren.

Lees meer
Sub Page Listing Image

EV onderhoud

Wij zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Onderhoud aan een elektrische auto gaat anders in zijn werk dan bij een brandstofvoertuig. Het vergt specialistische kennis en een veilige aanpak.

Lees meer
Sub Page Listing Image

HV-batterij status

Bent u van plan om een elektrische auto te kopen? Grote kans dat u dan wilt weten hoe gezond de Hoogvolt (HV) batterij is. Wij kunnen voor u een “battery state op health report” maken.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Laadpaal

U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies over de aanschaf van een laadpaal of laadoplossing aan een muur. Uiteraard beschikken wij ook over een laadstation bij onze werkplaats.

Lees meer
Morgen Internet – Zorgeloos Light website