Dagelijks bereikbaar op
0497-642063
Ook bereikbaar via
06-13332142
Volg ons op

Om Uw auto perfect te onderhouden beschikt GARAGE VAN GORP over een compleet uitgeruste, moderne werkplaats. Wij zijn aangesloten bij de Bovag, Klasse 1 !

Belangrijke zaken m.b.t. de klasse 1 schouwing zijn o.a. een klantentevredenheidsonderzoek en een gedegen opleidingsplan voor onze medewerkers. Door het regelmatig volgen van cursussen bijven wij op de hoogte van de modernste techniek. In combinatie met up-to-date technische informatie en de juiste diagnose-apparatuur kunnen wij uw auto perfect onderhouden en repareren.

Kortom, Uw auto is bij GARAGE VAN GORP in vertrouwde handen.

Hypermoderne teststraat
Voor diagnose en controle van wieluitlijning, schokdempers, wielophanging en remmen, beschikken wij over een hypermoderne teststraat. Bij elke servicebeurt of bij problemen worden deze zaken dus snel en vakkundig gecontroleerd.

Rijdt u gerust binnen voor een GRATIS test!!

Storingsdiagnose
Voor controle van, en storingsdiagnose aan elektronische systemen (motor, ABS, airbags, enz.) van nagenoeg alle merken auto’s heeft GARAGE VAN GORP de modernste apparatuur in huis. Daarnaast beschikken wij uiteraard over alle daarbij behorende technische informatie.

APK Keuring
Bij GARAGE VAN GORP kunt u ook terecht voor de APK Keuring (Algemene Periodieke Keuring). Deze wettelijk verplichte keuring is ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk. Van Gorp Auto’s kan u desgewenst aanvullend een onderhoud- of reparatieadvies overhandigen.

vangorp